Trailer​

Er du – som professionel eller privatperson – i gang med at rive ned, bygge om, bygge ud eller anlægge have eller lignende, så er bortkørsel af affald (link til anden underside om bortkørsel) og/eller brug af trailer sandsynligvis nødvendigt. Måske ved du lige hvilken trailer du skal bruge – måske ved du bare, hvad du skal bruge traileren til – men ikke hvilken trailer, der er den oplagte… Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige.

Måske skal du hente byggematerialer, maskiner eller planter – måske skal du køre noget væk. Vi har trailere i flere størrelser til flere formål – både åbne og lukkede trailere. Den mindste fra Indespension med en lasteevne på 2128 kg. Men vi har fx også en åben fra Indespension med en lasteevne på 2680 kg.

Vi lejer også gerne vores hestetrailer fra Ifor Williams ud.

Priser på alle vores trailere er at finde i listerne nedenfor. Der er – ligesom med alle vores maskiner  mulighed for både dagsleje og weekendleje.

Ring eller skriv meget gerne til os 

​Prisen er excl. Moms

Maskintrailer

Indepesion

Totalvægt

3500kg.

Lastevne

2680kg.

Egenvægt

820kg.

Aksler

2

Dagsleje

350kr.

Weekendleje

500kr.

Maskintrailer

Indepesion

Totalvægt

2700kg.

Lastevne

2128kg.

Egenvægt

572kg.

Aksler

2

Dagsleje

300kr.

Weekendleje

450kr.

Kontakt os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Prisen er excl. Moms​

Lejebetingelser

Trailerene er kaskoforsikret, selvrisiko udgør kr. 5.000,-. Hestetrailer og øvrige trailere skal tilbageleveres rengjort og i samme stand som ved afhentning. Ved mangelfuld rengøring, vil efterfølgende rengøring blive debiteret faktura.

​HVEM ER VI?

LT Maskinudlejning

CVR: 27728618

KONTAKT OS

​FIND VEJ​

Roskildevej 18

4622 Havdrup