Udlejning af gravemaskiner​

Har du brug for udlejning af gravemaskiner?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos LT Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af gravemaskiner til nogle af de bedste priser på markedet. Hos os behøver du ikke lade prisen afholde dig fra at leje en driftsikker gravemaskine, der lader dig arbejde hurtigt og effektivt. Vi sikrer dig en 100 procent funktionel gravemaskine, så du blot skal fokusere på at udføre din opgave.

LT Maskinudlejning sikrer dig en nem udlejning af gravemaskiner uden besvær. Her kan du leje dine anlægsmaskiner nemt og enkelt og oven i købet få dem bragt og afhentet. Vi sætter en ære i, at vores udlejning af gravemaskiner, byggemaskiner og havemaskiner fungerer enkelt uden bøvl og ventetid.

Vores udlejning af gravemaskiner er populær hos både virksomheder og privatpersoner med forstand på betjening af maskinerne. Slip for det tunge gravearbejde eller for at betale for dyre håndværkere. Med udlejning af gravemaskiner via LT Maskinudlejning kan du leje dine maskiner til en fornuftig pris og udføre arbejdet selv. Med udlejning af gravemaskiner hos os er du garanteret effektive maskiner og hurtig leveringstid, så du kan komme hurtigt i gang med dit arbejde.

Stort sortiment inden for udlejning af gravemaskiner

LT Maskinudlejning råder over en række moderne gravemaskiner til udlejning. Se vores store udvalg her på hjemmesiden. Valget af gravemaskiner afhænger blandt andet af, hvor dybt du har brug for at grave.

Til dig, der ikke skal grave dybt, tilbyder vi udlejning af gravemaskiner i mindre størrelse til en rigtig god pris. Flere af vores minigravere har udskiftelige skovle i forskellige størrelser, og der følger to valgfrie skovle med til de modeller.

Har du brug for udlejning af gravemaskiner, der rigtig kan tage fat, så overvej at leje vores Takeuchi TB035 minigravermodel, der har en gravedybde på tre meter. Eller vælg vores JCB 8080 gravemaskine, der kan grave helt ned i mere end fire meters dybde.

Som du kan se her på hjemmesiden har vi et stort udvalg af gravemaskiner til udlejning, som dækker de fleste behov ved anlægsarbejde m.m. i privat eller erhvervsmæssigt øjemed. Har du brug for udlejning af gravemaskiner med særlige egenskaber, så kontakt os og lad os rådgive dig i dit valg. Har vi ikke de maskiner på lager, som du har brug for, sørger vi for hurtigt at skaffe dem hjem til dig til en god pris.

Udlejning af gravemaskiner til markedspris

Vi gør vores yderste for at tilbyde dig udlejning af gravemaskiner i god stand uden at det skal koste en formue. Priserne på udlejning af gravemaskiner holder vi nede ved at indkøbe vores maskinel til gode priser og ved grundig vedligeholdelse.

For at holde priserne nede på udlejning af gravemaskiner, står du selv for slutrengøringen af maskinerne. Dermed slipper du for at betale os for at klare rengøringen.

Vi tilbyder udlejning af gravemaskiner til en pris, der starter på 800 kroner for udlejning af vores JCB Micro minigraver. Dagsprisen for leje af Takeuchi TB035 minigraver ligger på 2.000 kroner.

Udlejning af gravemaskiner med/uden levering og afhentning

Som supplement til udlejning af gravemaskiner tilbyder LT Maskinudlejning at levere maskinerne direkte til døren. Har du derimod mulighed for selv at hente din gravemaskine hos vores virksomhed i Havdrup nær Roskilde, er du selvfølgelig velkommen til at gøre det og spare penge ved at hente selv. Det synes vi er mere fair end diverse anprisninger om fri fragt, der dækker over, at leverandøren blot får udgifterne til fragt dækket ind ved at hæve priserne på udlejning af gravemaskiner og andre anlægsmaskiner. Fri fragt og returnering giver således en meromkostning for dig, der lige så godt kunne afhente selv. Ved udlejning af gravemaskiner hos os vælger du selv og betaler for det, du får.

Udlejning af gravemaskiner i weekend

Hos os kan du bestille udlejning af gravemaskiner i hverdage eller hen over weekenden. Ønsker du at benytte gravemaskinerne i weekenden, så har vi et godt tilbud til dig. Vi giver nemlig 25% rabat for udlejning af gravemaskiner i weekenden, hvor vi har mindre efterspørgsel på vores maskiner.

Du er naturligvis også velkommen til udlejning af gravemaskiner fra eksempelvis onsdag-mandag eftermiddag og lade maskinerne stå i weekenden, uden at det koster dig ekstra. Så skal du blot udfylde en erklæring om, at du kun gør brug af maskinerne i hverdagene.

Kontakt LT Maskinudlejning

Har du spørgsmål angående udlejning af gravemaskiner, pladevibratorer eller andre bygge- og anlægsmaskiner? Vi vil meget gerne vejlede dig og hjælpe dig videre ganske uforpligtende. Vores medarbejdere har stor erfaring med brug og udlejning af gravemaskiner og kan guide dig, hvis du har tvivlsspørgsmål eller blot vil vide mere.

Ring til os i dag på telefonnummer 46400730 i hverdagene ml. 6:30 og 16:00.

Alternativt kan du sende os en e-mail på [email protected], og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kontakt os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HVEM ER VI?

LT Maskinudlejning

CVR: 27728618

KONTAKT OS

​FIND VEJ​

Roskildevej 18

4622 Havdrup