Leje af minigraver​

Minigraver udlejning​

LT Maskinudlejning tilbyder leje af minigraver til fornuftige priser. Hos os får du en fuldt ud funktionel minigraver, så alt du skal fokusere på er den næste arbejdsopgave.

Hos LT Maskinudlejning gør vi vores bedste for, at leje af minigraver og andre anlægs- og havemaskiner bliver en hurtigt overstået post, så du kan komme videre med arbejdet og gøre dine projekter færdig.

Stort sortiment til leje af minigraver

Hos LT Maskinudlejning råder vi over flere moderne minigravere til udlejning. Se vores store udvalg her på hjemmesiden.

​Skal du ikke mere i dybden end 175 cm, så kan du vælge at leje en JCB Micro minigraver. Vi tilbyder to valgfrie skovle på 20 til 80 centimeter eller en grubbetand med i prisen på denne minigraver udlejning.

Ønsker du leje af minigraver, der kan gå lidt mere i dybden, så overvej vores minigravere med eller uden førerhus, der kan opnå en gravedybde på 2,30 meter. Eller overvej leje af minigraver Takeuchi TB035, der kan nå ned på 3 meters dybde. Har du brug for en minigraver med skovle på 1 til 1,5 meter, så er dette også muligt.

Vi har et sortiment, der sikrer, at du ikke går forgæves efter leje af minigraver til netop dit behov. Har du helt særlige krav til din minigraver, så kontakt os og fortæl om dine ønsker. Så finder vi sammen en løsning på leje af en minigraver fra en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Minigraver – udlejning samt levering​

Som et supplement til leje af minigraver tilbyder vi levering af maskinerne. Har du mulighed for at hente din minigraver hos os i Havdrup nær Roskilde, kan du selvfølgelig gøre det og dermed spare penge på leveringen. Det er helt op til dig. Og det synes vi er mere fair end tilbud om fri fragt, hvor det blot kommer oven i prisen på leje af minigraver i stedet.

Leje af minigraver til markedspris

Hos LT Maskinudlejning bestræber vi os på udlejning af minigraver af høj kvalitet uden at det behøver at koste en formue. Vi holder priserne på leje af minigraver nede ved at holde os orienteret på markedet og købe vores maskiner til en stærk pris. Vi sørger for at vedligeholde minigraverne, og så er der ikke noget, der hedder dyr rengøring og fri fragt. 

Hos os står du selv for rengøringen ved leje af minigraver, og du slipper dermed for at skulle betale for, at vores medarbejdere klarer rengøringen til deres fastsatte løn. Samtidig har vi fravalgt fri fragt, da det giver en unødvendig merpris for dig, der har mulighed for at komme forbi vores adresse og afhente selv ved udlejning af minigraver og andre anlægsmaskiner. Med leje af minigraver hos LT Maskinudlejning betaler du således kun for, hvad du får. Det synes vi er god service til overskuelige priser.

Leje af minigraver i hverdage og weekend

Hos LT Maskinudlejning tilbyder vi leje af minigraver på dagsbasis. Vores minigraver udlejning starter på bare 800 kroner for leje af JCB Micro minigraver, mens dagsprisen for leje af minigraver Takeuchi TB035 koster 2.000 kroner. Har du et større stykke arbejde, end hvad du får klaret på få dage, så har du mulighed for at forlænge din minigraver udlejning hen over weekenden. Vi har mindre travlt i weekenden, og derfor kan vi tilbyde dig en rigtig god pris på at leje en minigraver over weekenden. Benytter du vores anlægsmaskiner i weekenden, kan du således spare 25% på leje af minigraver.

Har du ikke mulighed for weekendarbejde, er du naturligvis velkommen til at vælge leje af minigraver hen over weekenden uden betaling, så længe du underskriver en erklæring på tro og love om, at du i så fald ikke benytter maskinen lørdag og søndag.

Leje af minigraver til private og erhverv

Vi tilbyder minigraver udlejning til såvel virksomheder som privatpersoner. Skal du have udført byggeprojekter eller anlagt haven på en ny måde, så slip for det tunge gravearbejde. Leje af minigraver klarer arbejdet i en fart, så du slipper for tidsspilde og ømme led. Få arbejdet klaret i en fart og nå i mål, så du hurtigst muligt kan nyde resultatet af minigraverens arbejde.

Kontakt LT Maskinudlejning

Er du i tvivl om du har brug for leje af minigraver eller en større gravemaskine? Vil du vide mere om vores maskiner, eller ønsker du at leje en minigraver? Så kontakt os endelig. Vores dygtige og professionelle medarbejdere står klar til at rådgive dig, hvad enten du står og skal bestille minigraver udlejning eller du har spørgsmål til levering, afhentning eller betingelser for udlejningen.

Telefonnr.: 46400730 (hverdage ml. 6:30 og 16:00) 

E-mail: [email protected]

Ønsker du at aftale tilbagelevering eller afhentning af entreprenørmaskiner, er du naturligvis velkommen til at ringe uden for kontortid.

Kontakt os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HVEM ER VI?

LT Maskinudlejning

CVR: 27728618

KONTAKT OS

​FIND VEJ​

Roskildevej 18

4622 Havdrup