​Leje af dumper

​Hos LT Maskinudlejning har vi en lang række af forskellige dumpere, som du kan leje til fornuftige priser. Så hvis du står og mangler leje af dumper for at lette dit arbejde, har du fundet den rette virksomhed til opgaven. Vi tilbyder leje af dumper til nogle af Danmarks bedste priser, så din søgning er ovre, hvis du leder efter en god pris på leje af dumper i et par dage eller mere.

Se vores udvalg af dumpere og læs mere om fordelene ved at leje en dumper her på siden.

Har du spørgsmål til vores lejeaftale, eller ønsker du at leje en af vores dumpere med det samme, så kontakt os endelig ved at give os et ring på telefon: 46400730 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Høj kvalitet ved leje af dumper

Leje af dumper eller maskiner generelt bliver af mange mennesker ofte associeret med en vis usikkerhed i forhold til maskinernes formåen. Dette behøver du ikke bekymre dig om hos LT Maskinudlejning. Vores dumpere er fuldt ud funktionelle til de forskellige arbejdsopgaver, du har i sinde at bruge dem til.

Vi tilbyder kun leje af dumper i høj kvalitet. Vi indkøber de bedste maskiner på markedet og sikrer os, at de altid er godt vedligeholdt, så leje af dumper er ensbetydende med at få adgang til en driftssikker maskine uden slitage, mangler eller andre kedelige overraskelser. Det er hverken i din eller vores interesse, hvis vores leje af dumper ikke lever op til dine forventninger. Vi sikrer dig derfor en 100% funktionel dumper og en enkel og hurtig udlejning, så du kan nøjes med at fokusere på din opgave.​

Nem og enkel leje af dumper

Vi gør, hvad vi kan, for at sikre vores kunder en enkel leje af dumper uden ventetid og besvær. Vi sørger for hurtigt at have de maskiner klar, som du skal bruge. Og hvis du ikke har tid eller mulighed for at hente dem selv hos os i Havdrup (nær Roskilde), så tilbyder vi også levering og returnering, så du kan bruge tiden på at komme videre med dit projekt.

Vores kunder er både privatpersoner og virksomheder, der har glæde af at leje vores maskiner i stedet for selv at investere i nye. Hvis du kun skal bruge maskinerne i en kortere periode kan leje af dumper, minigraver og andre anlægsmaskiner langt bedre betale sig end at købe nye maskiner, der står og støver uden at blive brugt. Selv hvis du køber brugt, kan det ikke altid betale sig. Og med leje af dumper og lignende er du garanteret maskiner, der er velholdte og fungerer, som de skal. Derimod skal du være ekstra opmærksom og kende dine forholdsregler, hvis du kaster dig ud i at handle med brugte og muligvis defekte maskiner.

Med leje af dumper sparer du penge på dyre investeringer i at eje. Og du kan udføre arbejdet selv og slippe for dyre håndværkerregninger, blot du ved, hvordan du håndterer maskinen.

Vælg mellem 3 dumper-modeller

Ved leje af dumper tilbyder vi dig tre forskellige modeller:

Hvis du skal køre med et mindre læs, så overvej at vælge vores Neuson 1001 dumper, der kan laste op til et ton. Den kan du leje fra 1.000 kroner.

Skal du kunne køre mere materiale af gangen, så vælg vores Barford SXR 3000 dumper, der kan laste tre tons, eller vælg Ausa 250ahg, som har en bredde på over 1,6 meter og kan laste 2,5 tons. Denne kan lejes fra 1.500 kroner. Du kan se de tre dumpere her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der bedst opfylder dit behov, eller hvor mange dages leje af dumper, du har brug for? Så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi vil meget gerne vejlede dig, så du får den optimale maskine i den rette periode. Har du særlige behov, så lad os tage en snak om det og se, om vi kan skaffe en maskine, der kan klare din opgave.

Leje af dumper i hverdage og weekend

Hos os har du mulighed for leje af dumper i hverdage eller over weekenden. Vi udlejer som udgangspunkt vores maskiner i minimum to dage. Vi kan tilbyde dig en god pris ved ikke at bruge spildtid på, at maskinerne skal fra én kunde til en anden. Og du får lidt ekstra arbejdstid med dumperen, inden den skal afleveres tilbage til os.

Du kan vælge leje af dumper hen over et par dage eller leje den over flere uger eller hen over en weekend. Vi giver dig faktisk rabat, hvis du har mulighed for at gøre brug af vores maskiner i weekenden, hvor vi oplever en mindre efterspørgsel. Leje af dumper hen over weekenden, giver dig således op til 25% rabat i forhold til at leje maskinen på to hverdage.

Vil du i gang med leje af dumper?

Så udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 4640 0730. Vi er klar ved telefonen fra klokken 6:30. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du foretrækker det. Så er adressen: [email protected].

Kontakt os

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HVEM ER VI?

LT Maskinudlejning

CVR: 27728618

KONTAKT OS

​FIND VEJ​

Roskildevej 18

4622 Havdrup